fat burn active

Fat Burn Active Ervaringen. Prijs en waar kunt u het kopen ?

Fat Burn Active zijn vetverbrandende tabletten. De fabrikant zorgt ervoor dat de unieke samenstelling van het middel niet alleen uitstekende resultaten garandeert, maar ook een hoge mate van veiligheid. Wat bevatten de capsules? Kunnen deze stoffen u echt helpen om af te vallen? We hebben het gecheckt.

REDACTIONELE WAARDERING:
⭐⭐⭐⭐⭐ [5/5]


De ingrediënten van het product zorgen voor:

 • De vetreductie
 • Betere gewichtsbeheersing
 • Efficiëntere stofwisseling
 • Minder vermoeidheid

De markt is vol met verschillende vetverbrandende tabletten (althans in theorie). Ze werken echter niet allemaal echt, en bovendien kan het gebruik ervan gepaard gaan met bijwerkingen. De Fat Burn Active-formule bevat alleen veilige, natuurlijke ingrediënten. We hebben besloten om deze capsules nader te bekijken, niet alleen de stoffen die ze bevatten en hoe ze werken, maar ook de recensies van mensen die de kans hebben gehad om ze te testen.

Wat is Fat Burn Active?

Fat Burn Active behoort tot een groep van voedingssupplementen die erop gericht zijn het afslankproces te vergemakkelijken door een aantal processen in het lichaam te beïnvloeden.

De belangrijkste taak van de tabletten is het verbranden van vet. Maar dat is niet alles.

Wanner is het de moeite waard, om Fat Burn Active in te nemen ? Als u de volgende doelen wilt bereiken:

 • de onderdrukking van eetlust
 • het verlengen van verzadigd gevoel
 • de bescherming tegen het jojo-effect
 • de positieve impact op het welzijn

De effecten veroorzaakt door het voedingssupplement zijn het gevolg van de werkzame stoffen, vitamines en mineralen die het bevat.

Waar is Fat Burn Active verkrijgbaar ?

Fat Burn Active is een van die producten die u alleen op internet zult vinden. Het mag niet in de stationaire winkels zoals Kruidvat verschijnen, omdat de fabrikant op zulke plaatsen niet distribueert

Bovendien zijn de officiële NuviaLab-websites de veiligste plaats om aankopen te doen. De markt van voedingssupplementen zit vol met “vervalsingen”, die niet alleen ineffectief, maar vooral gevaarlijk kunnen zijn.

Door officiële bronnen te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat de capsules de aangegeven inhoud bevatten en dat hun effect op uw lichaam precies zoals aangegeven in de productbeschrijving is.

Samenstelling van Fat Burn Active

De samenstelling van Fat Burn Extreme is gebaseerd op natuurlijke plantenextracten, vitamines en mineralen. Ze hebben allemaal wetenschappelijk bewezen effectiviteit. Laten we de formule van het product eens nader bekijken.

fat burn active

Extract van Coleus forskohlii, d.w.z. ForsLean

De belangrijkste verbinding, aanwezig in het extract is forskoline. Het extract bevat maar liefst 10% van deze unieke stof. Forskolin heeft het vermogen om de vetverbranding te versnellen, onder andere door lipase te induceren (een enzym dat verantwoordelijk voor de afbraak van lipiden is).

Het Forskoline – extract ondersteunt ook gewichtsverlies door te helpen bij het handhaven van normale bloedsuikerspiegels. Hierdoor kunt u de drang naar zoetigheid verminderen en de noodzaak om tussen de maaltijden door te snacken beperken.[1]

Micro-ingekapseld fenyl – capsaïcine, of aXivite®

Fat Burn Active bevat ook capsaïcine. Interessant is dat degene die in het product aanwezig is vier keer sneller absorbeert dan de standaard. Dit komt door de speciale formule van microcapsules.

Fenyl – capsaïcine is een zeer effectief thermogeen. Dit betekent dat na consumptie de lichaamstemperatuur stijgt en dit gepaard gaat met het verbranden van bruin vetweefsel. De verbinding vergemakkelijkt niet alleen de afbraak van lipiden, maar vermindert ook de intensiteit van de afzetting van volgende. [2]

Capsaïcine ondersteunt ook het spijsverteringsproces, wat een positieve invloed op de snelheid van de stofwisseling heeft.

Paradijskorrel – extract

De vetverbrandende tabletten bevatten ook paradijskorrel – extract ook wel bekend als Aframomum melegueta. Het extract bevat maar liefst 12,5% 6-paradol, dat de thermogenese ondersteunt. Hierdoor is de reductie veel efficiënter.

Extract van bittere sinaasappel

Bittere sinaasappel ondersteunt het afslanken, voornamelijk vanwege de aanwezigheid van synefrine in de samenstelling (maar liefst 6%). Deze verbinding voegt energie toe en vergemakkelijkt de uitvoering van zelfs de meest ambitieuze trainingsplannen. Bovendien intensiveert synephrine de processen die verband houden met thermogenese, waardoor het lichaam het energieverbruik verhoogt en tegelijkertijd vetweefsel verbrandt.

Groene thee extract

Groene thee staat bekend om zijn stimulerende en reinigende eigenschappen. De bladeren zijn rijk aan antioxidanten die weefsels tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen beschermen.

EGCG, een polyfenol, aanwezig in groene thee, is een verbinding die oxidatieve stress tot 100 keer sterker dan vitamine C kan bestrijden. Epigallocatechinegallaat ondersteunt de vetverbranding, evenals het werk van de bloedsomloop en de hersenen.

Guarana-extract

Het voedingssupplement Fat Burn Active bevat ook guarana. Bekend om zijn stimulerende eigenschappen, vergemakkelijkt het de training enorm en helpt de vermoeidheid te overwinnen. De eigenschappen van guarana zijn voornamelijk het gevolg van de aanwezigheid van cafeïne (22%).

Deze verbinding versnelt sterk de toename van de lichaamstemperatuur met behulp van vetweefsel, en dus thermogeneseprocessen. Hierdoor ondersteunt het gebruik van het guarana-extract effectief de vermindering en versnelt het verlies van onnodige kilo’s.

Bovendien helpt het extract om het glucosegehalte in het bloed te stabiliseren en zo de eetlust te remmen, vooral voor snoep.

Natuurlijke watervrije cafeïne

Ook cafeïne in watervrije vorm is in het middel aanwezig. Deze vorm vertoont een hoge mate van biologische beschikbaarheid, waardoor het nog sneller werkt. Cafeïne ondersteunt processen die verband houden met thermogenese en maakt effectieve vetverbranding mogelijk.

Bovendien heeft de verbinding een diuretisch effect en helpt het overtollig water uit het lichaam te verwijderen. Hierdoor verdwijnt de zwelling en krijgt het silhouet meer gebeeldhouwde vormen. Cafeïne stimuleert de spijsvertering en versnelt de stofwisseling, wat bovendien de gewichtsbeheersing vergemakkelijkt en het jojo-effect vermindert.

Extract van zwarte peper, d.w.z. BioPerine®

Zwarte peper bevat voornamelijk piperine (maar liefst 95%). De biologisch actieve en perfect opneembare vorm is BioPerine. De verbinding stimuleert spijsverteringsprocessen en versnelt de stofwisseling. [3]

Het gebruik van piperine ondersteunt de thermogenese, wat in een intensieve verbranding van bruin vet resulteert.

Het is ook vermeldenswaard dat de aanwezigheid van deze verbinding in de capsules de biologische beschikbaarheid van andere Fat Burn Active-ingrediënten verhoogt. Hierdoor kunnen ze veel intensiever werken.

Vitamine B5

Fat Burn Active kon de B – vitamines niet missen.De vetverbrandende tabletten bevatten onder andere pantotheenzuur, dat het behoud van een goede conditie en het behoud van de energie die nodig is voor de training ondersteunt. Vitamine B5 vermindert het gevoel van vermoeidheid en verhoogt het algehele uithoudingsvermogen.

Vitamine B6

Pyridoxine is een andere vitamine uit de B-groep die in de betreffende capsules zat. Niet zonder reden – de verbinding neemt deel aan het metabolisme van koolhydraten, eiwitten en vetten en helpt ook om het juiste glucosegehalte in het bloed te behouden. Hierdoor neemt de behoefte aan tussendoortjes af en u krijgt de controle over uw eetlust.

Een effectief alternatief

Product


Fat Burn Active

Meltamin

Inhoud

60 capsules

Poeder: 150 g


Beoordeling

[5/5]

[4.9/5]

Effecten

Betere gewichtsbeheersing
Efficiëntere stofwisseling

Goede Prijs

Vermindering van vetweefsel

Eetlustvermindering
Goede Prijs

Bijwerkingen

Geen bijwerkingen

Geen bijwerkingen

Beste aanbod

Productervaringen: geeft Fat Burn Active echt resultaat?

Uit de analyse van de recensies over Fat Burn Active, die op internet te vinden zijn blijkt dat deze overwegend positief zijn.

Mensen die niet helemaal tevreden waren met de aankoop wezen vooral op de niet-concurrerende prijs. Het gebeurde ook dat de gebruikers van de capsules direct resultaat verwachtten zonder de instructies van de fabrikant op te volgen.

fat burn active

Veel mensen benadrukten dat het nemen van dit mmiddel hen in staat stelde om af te vallen, ook door energie en kracht toe te voegen om veeleisende trainingen uit te voeren.

Consumenten beweren dat Fat Burn Active hen hielp om de drang naar snoep te onderdrukken en een positief effect op hun algemeen welzijn had.

Wat onderscheidt Fat Burn Active van andere vetverbranders?

Fat Burn Active is een product dat zich onderscheidt van andere vetverbranders. Opmerkelijk is het feit dat het product alleen goed geteste ingrediënten bevat.

Dit zijn natuurlijke en veilige plantenextracten en mineralen waarvan de effectiviteit in het ondersteunen van het afslankproces wetenschappelijk is bewezen. Dit zijn dus niet alleen verklaringen van de fabrikant.

Prijs van Fat Burn Active

De prijs van Fat Burn Active is afhankelijk van de optie die u tijdens de aankoop kiest.

Zoals we al zeiden, is het voedingssupplement alleen beschikbaar op de officiële websites van de fabrikant. Dit garandeert niet alleen de originaliteit en veiligheid van de samenstelling, maar ook de mogelijkheid om te van aantrekkelijke aanbieding te profiteren .

U kunt Fat Burn Active in de volgende prijsopties kopen:

 • Het optimale pakket, d.w.z. 3+3 – de optie geeft u de mogelijkheid om tot 50% te besparen. Door 3 verpakkingen te bestellen, ontvangt u er de volgende 3 gratis, waardoor de prijs van een enkel verpakking slechts EUR 49,00 is. Dit pakket is voldoende voor een kuur van een half jaar.
 • Met het standaardpakket, d.w.z. 2+1, kunt u de basisprijs tot EUR 32,66 verlagen, wat een korting van meer dan 30% oplevert. Deze optie biedt een voorraad voor 3 maanden gebruik.
 • Het basispakket bevat een enkel verpakking van Fat Burn Active, waarmee een maandelijkse behandeling mogelijk is. De basisprijs is EUR 24,50.

Zoals u ziet loont het zeker om meer te bestellen om zo 30 tot 50% te besparen.

FAQ

Welke effecten garandeert Fat Burn Active?
Het gebruik van Fat Burn Active ondersteunt de vetverbranding. Individuele effecten kunnen variëren, omdat ze afhankelijk van de aanleg van het lichaam – gezondheid, startgewicht of leeftijd zijn. Sommige mensen verliezen een paar kilo, anderen een dozijn.
Voor wie is Fat Burn Active bedoeld ?
Fat Burn Active is een product gericht op mensen die willen afvallen. Het zal geweldig zijn voor degenen die een sedentaire levensstijl leiden, maar ook een manier om gewicht voor atleten te verminderen.

De ingrediënten in Fat Burn Active versnellen de vetverbranding en helpen het gewicht beter onder controle te houden.

Veroorzaakt Fat Burn Active bijwerkingen?
Fat Burn Active is een veilig product en zou geen bijwerkingen moeten veroorzaken. Voor gebruik is het echter de moeite waard om ervoor te zorgen dat u niet allergisch voor de ingrediënten van het voedingssupplement bent.

De tabletten mogen niet worden ingenomen door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Ze mogen ook niet aan kinderen worden gegeven.

Waarom is het de moeite waard om voor deze vetverbrander te kiezen?

Samengevat: Fat Burn Active zijn tabletten die op een effectieve manier vet verbranden. De actieve stoffen die erin zitten, werken op gebieden die belangrijk vanuit het oogpunt van afslanken zijn. Ze onderdrukken de eetlust, beperken de ophoping van vetweefsel en versnellen ook het lipolyseproces. Regelmatig gebruik ervan kan echt bevredigende resultaten opleveren.


Bronnenlijst

 1. Nahid Khalili, Reza Fereydoonzadeh, Reza Mohtashami , Saeed Mehrzadi, Mojtaba Heydari, Hasan Fallah Huseini (2017) Silymarin, Olibanum, and Nettle, A Mixed Herbal Formulation in the Treatment of Type II Diabetes: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled, Clinical Trial. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29228792/
 2. Alicia Bort, Belén G. Sánchez, Pedro A. Mateos-Gómez, Inés Díaz-Laviada, Nieves Rodríguez-Henche1 (2019) Capsaicin Targets Lipogenesis in HepG2 Cells Through AMPK Activation, AKT Inhibition and PPARs Regulation. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6480012/
 3. Hao Pan,#1 Li-Hui Xu, Mei-Yun Huang, Qing-Bing Zha, Gao-Xiang Zhao, Xiao-Feng Hou, Zi-Jian Shi, Qiu-Ru Lin, Dong-Yun Ouyang, Xian-Hui He1 (2015) Piperine metabolically regulates peritoneal resident macrophages to potentiate their functions against bacterial infection. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4741706/