dentolan

Dentolan – ervaringen. Voedingssupplement tegen slechte adem. Prijs en Waar te Koop?

Dentolan is een van de beste voedingssupplementen die slechte adem helpen elimineren – deze informatie is te vinden op de originele website van de fabrikant. Is het echt zo? Bekijk onze recensie.

We hebben het voedingssupplement Dentolan in alle opzichten geanalyseerd. Rekening houdend met de samenstelling, effecten en meningen van gebruikers, zijn we erin geslaagd om de belangrijkste informatie over dit product te verzamelen. Ontdek of het de moeite waard is om Dentolan te gebruiken om een ​​slechte adem te verminderen.

REDACTIONELE WAARDERING:
⭐⭐⭐⭐⭐ [5/5]


 • Bevordert de spijsvertering en darmcomfort
 • Zorgt voor de juiste pH van maagsap
 • Ondersteunt de werking van het spijsverteringskanaal

Wat is Dentolan en voor wie is het bedoeld?

Het voedingssupplement Dentolan is een middel waarmee u op eenvoudige wijze volledig voor een frisse adem kunt zorgen. Het product is bedoeld voor mensen die met halitose worstelen, d.w.z. een onaangename geur uit de mond.

Volgens de fabrikant is Dentolan een innovatief supplement dat u zal helpen om met deze aandoening om te gaan door de oorzaak weg te nemen die in het lichaam ligt.

De actieve ingrediënten van Dentolan zijn bedoeld om uw spijsvertering te verzorgen, spijsverteringsproblemen of de gevolgen van een onjuist dieet te bestrijden. Hierdoor geniet u er weer van vrijheid en zelfvertrouwen en hervindt u er troost tijdens contacten met dierbaren.

Het gebruik van het supplement vormt een perfecte aanvulling op de dagelijkse hygiënegewoonten, zoals poetsen of flossen.

Hoe werkt Dentolan?

De natuurlijke formule van Dentolan bevat combinaties van unieke ingrediënten die een slechte adem effectief bestrijden, ongeacht de oorzaak.

In de samenstelling van het preparaat vindt u een complex van spijsverteringsenzymen. Deze ingrediënten ondersteunen effectief het spijsverteringsstelsel en helpen voedselmoleculen af ​​te breken. Als gevolg hiervan kunt u verwachten dat het werk van uw spijsverteringssysteem zal worden verbeterd, waardoor u zowel een frisse adem als een comfortabel spijsverteringsstelsel kunt krijgen.

De probiotische bacteriën in het voedingssupplement kunnen uw lichaam op verschillende manieren ondersteunen. Naast het verminderen van de onaangename geur uit de mond, bestrijdt u ook aandoeningen als winderigheid of obstipatie en heeft u een positieve invloed op uw immuniteit. Deze voordelen zijn het resultaat van de normalisatie van de bacteriële flora van het spijsverteringsstelsel, waarvoor de bacteriën Bacillus coagulans aanwezig in Dentolan zullen zorgen.

Dentolan heeft dankzij de inhoud van veel kruidenextracten antibacteriële eigenschappen, ondersteunt het immuunsysteem en beschermt tegen indigestie of overmatig gas.

Door de bacteriën te bestrijden die halitose veroorzaken, kunt u uezelf effectief van deze aandoening bevrijden. Het pepermunt extract zorgt daarvoor.

De aanwezigheid van extracten van artisjok, fenegriek en venkel zal uw spijsvertering effectief ondersteunen, winderigheid voorkomen, de darmperistaltiek verbeteren en gifstoffen elimineren.

Bromelaïne en papaïne vergemakkelijken de vertering van voedingsstoffen en hebben antibacteriële eigenschappen.

De combinatie van actieve ingrediënten die in Dentolan aanwezig zijn, zal de oorzaak bereiken en effectief bestrijden, en u zult uw frisse adem terugkrijgen en van het gênante probleem afkomen.

Dentolan – gedetailleerde samenstellingsanalyse

Ongetwijfeld hangt de effectiviteit van elk voedingssupplement nauw samen met wat er daadwerkelijk in de samenstelling zit. Daarom hebben we elk actief ingrediënt van Dentolan grondig geanalyseerd.

Zijn we erin geslaagd wetenschappelijke studies te vinden die de werking van dit voedingssupplement en de geschiktheid van het gebruik van individuele werkzame stoffen bevestigen? Kijk zelf maar.

Pepermunt extract (Mentha piperita)

Het valt niet te ontkennen dat munt altijd in verband is gebracht met een frisse adem. Het is ook niet voor niets het hoofdbestanddeel van tandpasta.

Pepermunt dankt zijn verfrissende eigenschappen vooral aan het hoge gehalte aan essentiële oliën. Maar niet alleen om deze reden besloot de fabrikant van Dentolan het te gebruiken bij de samenstelling van dit voedingssupplement.

Slechte adem wordt heel vaak geassocieerd met afwijkingen die verband houden met het functioneren van de onderste slokdarmsfincter. Het pepermunt extract versnelt het proces van spijsvertering en maaglediging. Het is bewezen dat het gebruik ervan een gunstig effect heeft op mensen met gastro-intestinale stoornissen. [1]

Daarnaast heeft het pepermunt extract een sterke antibacteriële werking. Een slechte adem wordt vaak geassocieerd met de groei van bacteriën in de mond, evenals de aanwezigheid van tandbederf. Munt heeft eigenschappen die een slechte adem effectief bestrijden door de hoeveelheid bacteriën die van nature op de tanden, het tandvlees en de tong groeien aanzienlijk te verminderen. [2]

Artisjok extract (Cynara scolymus)

Een andere werkzame stof van Dentolan is cynarine. Dit is een verbinding die van nature voorkomt in artisjokbladeren. Bij de productie van het voedingssupplement werd een extract gebruikt dat maar liefst 2,5% van deze verbinding bevatte.

Het hoge gehalte aan cynarine in Dentolan heeft een positief effect op de spijsvertering, vooral van vetrijke producten. Er was een studie die een significant verschil in maagontledigingstijd aantoonde tussen mensen die artisjokextract namen en de placebogroep.

In dezelfde studie werd ook bewezen dat cynarine een positief effect heeft op de functionele functies van de maag. [3] Dit alles draagt ​​bij aan het verminderen van de problemen die een slechte adem veroorzaken.

Bovendien heeft artisjok extract een sterk positief effect op het werk van de lever, galblaas en galwegen. [4]

DigeZyme® spijsverteringsenzymen – complex

Het voedingssupplement Dentolan bevat ook een complex van spijsverteringsenzymen. De problemen met de goede werking van het spijsverteringsstelsel kunnen direct bijdragen aan een slechte adem en ongemak in de mond.

Het DigeZyme®-complex bevat alle essentiële spijsverteringsenzymen die een goede vertering en daaropvolgende opname en metabolisme van alle voedingsstoffen mogelijk maken.

Deze enzymen worden verkregen uit micro-organismen, waaronder schimmels, zoals Aspergillus oryzae, en bacteriën, zoals Bacillus subtilis.

Welke spijsverteringsenzymen zijn er in de samenstelling van Dentolan?

 • Alfa-amylase – (Aspergillus oryzae) — een enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van complexe koolhydraten in enkelvoudige suikers.
 • Neutraal protease – (Bacillus subtilis) – een enzym dat nodig is om de peptidebindingen te verbreken tussen de afzonderlijke moleculen waaruit alle eiwitten bestaan.
 • Lactase – (Aspergillus oryzae) – een enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van lactose (een disacharide die in melk wordt aangetroffen) in enkele moleculen (galactose en glucose), die in deze vorm worden geabsorbeerd in de twaalfvingerige darm.
 • Cellulase (Trichoderma longibrachiatum) – een enzym dat de oplosbare vezelfractie verteert. Het verbreekt de glycosidische bindingen tussen cellulosemoleculen, waardoor individuele glucosemoleculen vrijkomen.
 • Lipase (Rhizopus oryzae) — een enzym dat actief deelneemt aan de vertering en het metabolisme van vetten.

De enzymen in Dentolan zijn zo geselecteerd dat ze het spijsverteringsproces in elke fase volledig ondersteunen.

LactoSpore® MTCC 5856 – probiotika

De verrassende werkzame stof van het Dentolan voedingssupplement is de Bacillus coagulans-stam.

In de afgelopen jaren is het maatschappelijk bewustzijn van het belang van het gebruik van probiotica aanzienlijk toegenomen, maar nog steeds besteden veel mensen er geen aandacht aan.

De probiotica LactoSpore® draagt ​​niet alleen bij aan het versterken van de goede werking van de darmen, maar verbetert ook de synthese en afscheiding van essentiële spijsverteringsenzymen. [5]

Gunstige bacteriën hebben ook een indirect effect op het behoud van een hoge immuniteit en de werking van het gehele immuunsysteem.

Acacia vezel

Acaciavezel is veel stroperiger dan andere soorten voedingsvezels. Het is deze eigenschap die zich vertaalt in een effectiever effect op veel parameters van het lichaam.

Regelmatige inname van vezels gewonnen uit acacia draagt ​​bij aan de verbetering van de werking van de maag en darmen, evenals aan de verlaging van cholesterol in het bloed. [6]

Het is ook aangetoond dat de suppletie met acaciavezels het optreden van onaangename symptomen geassocieerd met functionele stoornissen van de darm aanzienlijk reguleert. [7]

Venkel extract (Foeniculum vulgare)

Venkel staat bekend om zijn krachtige spijsverteringseigenschappen. Juist vanwege de effectieve bestrijding van indigestie draagt ​​het extract van venkel bij aan de vermindering van slechte adem.

Bovendien is aangetoond dat het venkel extract bijdraagt ​​aan een snellere regeneratie van de epitheelcellen van het spijsverteringsstelsel [8, 9], evenals aan het herstel van het normale ritme van peristaltische contracties. [9] Dit is cruciaal in het geval van mensen die met reflux worstelen, bij wie deze aandoening zich heel vaak door een slechte adem manifesteert.

Bovendien onderscheidt zich het Foeniculum vulgare-extract door zijn anti-constipatie-effect, waardoor het algehele metabolisme wordt verbeterd en het ritme van de stoelgang wordt gereguleerd. [10, 11]

Fenegriek extract

Een ander ingrediënt van het voedingssupplement Dentolan is het fenegriek zaden extract.

Deze zaden danken hun heilzame werking aan het hoge gehalte aan saponinen. De fabrikant gebruikte een extract waarin deze gezondheidsbevorderende stoffen maar liefst 25% uitmaken.

Saponinen hebben een sterk regenererend effect op ontsteking van het epitheel van het bovenste deel van het spijsverteringsstelsel. [12] Het is een ontsteking van de mond, keel en slokdarm die een slechte adem kan veroorzaken.

Fenegriek extract heeft ook een gunstig effect op de toestand van smaakreceptoren. Dysgeusie komt veel voor bij mensen die worstelen met een slechte adem veroorzaakt door het roken van nicotine. [12]

Daarnaast is er een studie uitgevoerd waarin is aangetoond dat regelmatige consumptie van het fenegriek – zaden extract de hoeveelheid vetinname aanzienlijk vermindert. In het geval van mensen die worstelen met een slechte adem en zure oprispingen, is dit cruciaal om de frequentie en ernst van onaangename symptomen te verminderen. [13]

Ananas extract

Dentolan is ook een bron van bromelaïne – een werkzame stof die wordt gewonnen uit ananas fruit.

Deze verbinding is een plantenenzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van eiwitten. Het dankt zijn plaats in de samenstelling van het Dentolan voedingssupplement aan zijn zeer sterke schimmelwerende, antibacteriële en antivirale eigenschappen.

Bromelaïne bestrijdt als geen ander bestanddeel effectief bacteriën, die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van ontstekingen van de bovenste delen van het spijsverterings- en ademhalingssysteem. [14] De vermindering van het aantal ongunstige micro-organismen draagt ​​bij aan de verbetering van de ademfrisheid.

Bromelaïne heeft ook een sterk ontstekingsremmend effect en ondersteunt de spijsvertering.

Papaja extract (Carica papaya)

Aan het einde van de lijst met actieve ingrediënten van het Dentolan-voedingssupplement vinden we het papaja extract.

Ondanks het feit dat het de laatste plaats in de samenstelling inneemt, levert dit extract werkzame stoffen die net zo effectief zijn als andere Dentolan-componenten bij het verbeteren van de kwaliteit van de adem.

Carica-papaja-extract vermindert effectief ontstekingen van het tandvlees en van de gehele mondholte. [15] Daarnaast ondersteunt papaja, dankzij de aanwezigheid van papaïne, de spijsvertering en de goede werking van maag en twaalfvingerige darm.

Wat is de dosering van Dentolan?

De behandeling met Dentolan is zowel eenvoudig, effectief als discreet. Het enige wat u hoeft te doen is tweemaal daags twee capsules van het preparaat door te slikken, de inname met water.

De eerste voordelen merkt u al na een paar dagen gebruik van het product. Het is echter de moeite waard om het regelmatig in te nemen om het effect te consolideren.

Het preparaat is bedoeld voor langdurige suppletie, de ingrediënten die erin zitten zijn natuurlijk en veilig voor het lichaam. Het supplement veroorzaakt geen bijwerkingen, maar mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten van het preparaat.

De gebruiksveiligheid en de natuurlijke samenstelling van het supplement zorgen ervoor dat u Dentolan kunt gaan gebruiken zodra u de eerste tekenen van slechte adem opmerkt en het probleem niet wilt laten verergeren.

Vergeet niet dat het preparaat de dagelijkse mondhygiëne niet zal vervangen – de aanvulling ervan zal de effecten van dergelijke zorg aanzienlijk versterken.

De formule van het supplement garandeert ook langdurige effecten die zelfs na stopzetting van het product kunnen aanhouden.

Dentolan – waar is het verkrijgbaar ?

U kunt het Dentolan – voedingssupplement alleen online kopen. U kunt het originele preparaat eenvoudig bestellen op de website van de fabrikant.

Dankzij het winkelen op een bewezen plek weet u het zeker dat u een product van hoge kwaliteit koopt met bewezen effectiviteit.

Zoals u weet, is het beter om voedingssupplementen uit onbekende bronnen te vermijden, omdat hun werking mogelijk niet effectief is en zelfs onze gezondheid kan schaden.

Vervalsingen kunnen niet goed uitgebalanceerde actieve ingrediënten of een slechtere kwaliteit hebben, zodat de behandeling niet effectief zal zijn en het enige effect dat u zult voelen een lege portemonnee is.

De bestelling wordt vergemakkelijkt door een eenvoudig formulier in te vullen dat beschikbaar op de website van de fabrikant is. Dankzij de gegarandeerd veilige betaling tijdens de transactie hoeft u zich geen zorgen te maken over uw geld. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om bij aflevering te betalen.

De fabrikant van Dentolan garandeert dat de zendingen direct na het plaatsen van de bestelling worden verzonden, u kunt ook bestellen voor bezorging in het buitenland. Het pakket met het voedingssupplement wordt snel en discreet bij u thuisbezorgd.

Hoeveel kost het voedingssupplement Dentolan ?

Na aanschaf van Dentolan ontvangt u 60 capsules voldoende voor een maand kuur.

Een verpakking van Dentolan kost 49 EUR. De prijs van het voedingssupplement wordt beïnvloed door de unieke formule van het product. Dankzij deze voorbereiding lost u het probleem van een slechte adem op door de oorzaken ervan te bestrijden en niet alleen de symptomen te maskeren, zoals andere middelen doen.

Het supplement bevat unieke stammen van probiotische bacteriën en complexen van spijsverteringsenzymen, en hun werking wordt ondersteund door een aantal natuurlijke plantenextracten.

Dankzij de kortingen die beschikbaar zijn op de website van de fabrikant, kunt u de kosten van een maandelijkse behandeling effectief verlagen.

Door het standaardpakket te kiezen, koopt u er een levering voor 3 maanden, waardoor de prijs van 1 verpakking tot EUR 32.66 wordt verlaagd.

U bespaart nog meer als u het optimale pakket voor 6 maanden kiest, waarbij de kosten van 1 verpakking EUR 24.50 bedragen.

Regelmatige en langdurige suppletie van het preparaat geeft de beste resultaten en zorgt tegelijkertijd voor een exacte eliminatie van het probleem van halitose. Hierdoor geniet u lang na de behandeling van een frisse adem.

Dentolan – gebruikersrecensies

Het probleem van halitose vermindert vaak de kwaliteit van leven, dus het is de moeite waard om effectieve manieren te vinden om ermee om te gaan.

Consumenten geloven dat Dentolan een zeer effectief voedingssupplement is in de strijd tegen slechte adem. Door de veelzijdige werking van het preparaat kunnen mensen die het gebruiken de onaangename geur uit de mond halen en weer van de vrijheid tijdens sociale contacten genieten.

De meest voorkomende meningen onder gebruikers van het Dentolan voedingssupplement zijn:

 • duidelijke ademverfrissing
 • vermindering van spijsverteringsproblemen
 • verbetering van de stofwisseling
 • meer zelfvertrouwen in interpersoonlijke contacten
 • gebruiksgemak en comfort
 • veiligheid van de behandeling en afwezigheid van negatieve bijwerkingen
 • langdurig effect

Als u tegen halitose vecht en het uw doel is om een ​​preparaat te vinden dat u uiteindelijk zal helpen deze aandoening te bestrijden, kunt u er profiteren van de ervaring van anderen en het probleem uiteindelijk met succes aanpakken. De resultaten van het gebruik van Dentolan zijn uitstekend, wat wordt bevestigd door talloze meningen van mensen die het probleem van een slechte adem hebben weten weg te werken.

Wat is halitose precies?

Terugkerende en aanhoudende slechte adem wordt medisch halitose genoemd.

Dit is een aandoening die we gemakkelijk oppervlakkig kunnen elimineren. In de beginfase lost pepermunt of kauwgom heel vaak het probleem op. Een slechte adem kan echter een symptoom zijn van veel ernstiger problemen.

Wat kan een slechte adem veroorzaken?

Een zure en samentrekkende geur is een symptoom van een verandering in de pH van de mondholte. Meestal is het het gevolg van de opeenhoping van ongunstige bacteriën op de tanden en het tandvlees.

De reden hiervoor kan een onjuiste mondhygiëne zijn, die op de lange termijn kan tot ontsteking van het epitheel leiden, evenals problemen met de tanden (cariës) en tandvlees (parodontitis).

Dit soort problemen ontwikkelt zich over een lange periode zonder in het begin ernstige symptomen te veroorzaken.

Om van het probleem af te komen, is passende ondersteuning nodig, maar voordat de oorzaak van een slechte adem volledig is genezen, is het de moeite waard om uzelf te ondersteunen met voedingssupplementen die een positief effect op de geur van de adem hebben.

Een voedingssupplement van goede kwaliteit bevat in zijn samenstelling stoffen met antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen en helpt zo een slechte adem effectief te bestrijden.

Spijsverteringsproblemen zijn een andere en even vaak voorkomende oorzaak van een slechte adem.

De ademhalingstoestand wordt sterk beïnvloed door de onjuiste functionele functies van de slokdarmsfincters, reflux of voedselretentie in de maag. In dergelijke gevallen is het de moeite waard om voedingssupplementen te gebruiken die niet alleen de kwaliteit van de adem verbeteren, maar ook uitgebreide ondersteuning voor de goede werking van het gehele spijsverteringsstelsel bieden.

Onthoud dat problemen met de maag of slokdarm ook kunnen worden veroorzaakt door een abnormale darmperistaltiek. Daarom mag u de symptomen als obstipatie, een opgeblazen gevoel en algemeen ongemak in de darmen niet onderschatten.

Halitose en de samenstelling van het dieet

Soms wordt de aanwezigheid van een slechte adem uit de mond veroorzaakt door de consumptie van bepaald voedsel.

De meesten van ons hebben waarschijnlijk minstens één keer in ons leven een onaangename geur uit de mond ervaren als gevolg van het eten van knoflook of uien.

Belangrijk is dat grondig tandenpoetsen soms niet voldoende is om het ongemak volledig weg te nemen. Dit komt door het feit dat de onaangename geur het resultaat is van de spijsverteringsprocessen van knoflook en uien die in de maag plaatsvinden.

U bent je er misschien niet van bewust, maar melk en alle andere zuivelproducten, zoals yoghurt en kaas, kunnen een soortgelijk effect hebben.

Koffie kan ook bijdragen aan slechte adem, evenals overmatige consumptie van suiker, wat de groei van bacteriën in de mond bevordert.

Andere oorzaken van de terugkerende slechte adem kunnen uitdroging van de mond, roken, alcoholgebruik of het innemen van bepaalde medicijnen zijn.

Samenvatting

Zal Dentolan u helpen terugkerende slechte adem te bestrijden?

Het lijkt ons dat we bovenstaande vraag uitputtend hebben beantwoord. Toch willen we benadrukken dat dit voedingssupplement, dankzij goed geselecteerde actieve ingrediënten, zeker helpt om van het probleem af te komen.

Het voordeel van Dentolan ten opzichte van andere voedingssupplementen in deze categorie komt voort uit de werking op de oorzaken van het probleem met slechte adem, en niet alleen bij het maskeren van de symptomen.

Is het de moeite waard om Dentolan in de strijd tegen halitose te gebruiken ? Ja zeker.


Bronnenlijst

 1. Inamori, M., Akiyama, T., Akimoto, K., Fujita, K., Takahashi, H., Yoneda, M., Abe, Y., Kubota, K., Saito, S., Ueno, N., & Nakajima, A. (2007). Early effects of peppermint oil on gastric emptying: a crossover study using a continuous real-time 13C breath test (BreathID system). Journal of gastroenterology, 42(7), 539–542. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17653649/
 2. Shayegh, S., Rasooli, I., Taghizadeh, M., & Astaneh, S. D. (2008). Phytotherapeutic inhibition of supragingival dental plaque. Natural product research, 22(5), 428–439. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18404563/
 3. Holtmann, G., Adam, B., Haag, S., Collet, W., Grünewald, E., & Windeck, T. (2003). Efficacy of artichoke leaf extract in the treatment of patients with functional dyspepsia: a six-week placebo-controlled, double-blind, multicentre trial. Alimentary pharmacology & therapeutics, 18(11-12), 1099–1105. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14653829/
 4. Montini, M., Levoni, P., Ongaro, A., & Pagani, G. (1975). Kontrollierte Anwendung von Cynarin in der Behandlung hyperlipämischer Syndrome. Beobachtungen von 60 Fällen [Controlled application of cynarin in the treatment of hyperlipemic syndrome. Observations in 60 cases]. Arzneimittel-Forschung, 25(8), 1311–1314. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/170949/
 5. Wang, Y., & Gu, Q. (2010). Effect of probiotic on growth performance and digestive enzyme activity of Arbor Acres broilers. Research in veterinary science, 89(2), 163–167. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20350733/
 6. Jensen, C. D., Spiller, G. A., Gates, J. E., Miller, A. F., & Whittam, J. H. (1993). The effect of acacia gum and a water-soluble dietary fiber mixture on blood lipids in humans. Journal of the American College of Nutrition, 12(2), 147–154. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8385164/
 7. Min, Y. W., Park, S. U., Jang, Y. S., Kim, Y. H., Rhee, P. L., Ko, S. H., Joo, N., Kim, S. I., Kim, C. H., & Chang, D. K. (2012). Effect of composite yogurt enriched with acacia fiber and Bifidobacterium lactis. World journal of gastroenterology, 18(33), 4563–4569. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22969230/
 8. Ma, H. W., Zhao, J. T., & Zhao, X. (2015). Sichuan da xue xue bao. Yi xue ban = Journal of Sichuan University. Medical science edition, 46(6), 940–943. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26867333/
 9. Chen, B., He, Y., Xiao, Y., Guo, D., Liu, P., He, Y., Sun, Q., Jiang, P., Liu, Z., & Liu, Q. (2020). Heated fennel therapy promotes the recovery of gastrointestinal function in patients after complex abdominal surgery: A single-center prospective randomized controlled trial in China. Surgery, 168(5), 793–799. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32682507/
 10. Bub, S., Brinckmann, J., Cicconetti, G., & Valentine, B. (2006). Efficacy of an herbal dietary supplement (Smooth Move) in the management of constipation in nursing home residents: A randomized, double-blind, placebo-controlled study. Journal of the American Medical Directors Association, 7(9), 556–561. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17095420/
 11. Picon, P. D., Picon, R. V., Costa, A. F., Sander, G. B., Amaral, K. M., Aboy, A. L., & Henriques, A. T. (2010). Randomized clinical trial of a phytotherapic compound containing Pimpinella anisum, Foeniculum vulgare, Sambucus nigra, and Cassia augustifolia for chronic constipation. BMC complementary and alternative medicine, 10, 17. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20433751/
 12. http://impactfactor.org/PDF/IJCPR/2/IJCPR,Vol2,Issue4,Article1.pdf
 13. Chevassus, H., Molinier, N., Costa, F., Galtier, F., Renard, E., & Petit, P. (2009). A fenugreek seed extract selectively reduces spontaneous fat consumption in healthy volunteers. European journal of clinical pharmacology, 65(12), 1175–1178. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19809809/
 14. Hikisz, P., & Bernasinska-Slomczewska, J. (2021). Beneficial Properties of Bromelain. Nutrients, 13(12), 4313. https://www.mdpi.com/2072-6643/13/12/4313
 15. https://www.plantsjournal.com/archives/2017/vol5issue5/PartB/5-5-6-641.pdf

Vergelijkbare berichten