bulk extreme

Bulk Extreme Ervaringen. Tabletten voor spiermassa. Waarom zijn ze effectief?

Bulk Extreme is een voedingssupplement waarvan de werking verband houdt met het ondersteunen van de ontwikkeling van spiermassa. Het innemen van de tabletten is om het bereiken van een gespierd figuur te versnellen en de efficiëntie tijdens de training te verhogen. We hebben de samenstelling van het product geanalyseerd om de werkelijke effectiviteit ervan te beoordelen.

We heben ook met de recensies van de klaten kennisgemaakt.

Het bereiken van een droomfiguur is geen gemakkelijke taak. Het komt voor dat ondanks het gebruik van het juiste trainingsplan, zware belasting en de juiste voeding, kan uw lichaam toch van uw droomlichaam afwijken. Dan is het de moeite waard om uzelf met suppletie te ondersteunen, die zal helpen om de tekortkomingen te overwinnen en veel betere resultaten te behalen. De fabrikant van Bulk Extreme zorgt ervoor dat de door hem bereide formule ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effectiviteit bevat. Laten we dus eens kijken wat het geheim van deze tabletten is.

REDACTIONELE WAARDERING:
⭐⭐⭐⭐⭐ [5/5]


Productingrediënten:

 • Ze helpen spiermassa op te bouwen
 • Ze ondersteunen de fysieke en mentale fitheid
 • Ze verminderen het gevoel van vermoeidheid en uitputting
 • Ze ondersteunen de optimalisatie van testosteronniveaus

Wat is Bulk Extreme en hoe werkt het ?

Bulk Extreme is een product waarvan de actieve ingrediënten het mannelijk lichaam op verschillende niveaus ondersteunen. Door energie toe te voegen, kracht te vergroten en de hormonale balans te verbeteren, kunt u snel de verwachte silhouet – resultaten bereiken.

Bulk Extreme ondersteunt:

 • opbouw van spierweefsel en de snelle groei ervan
 • verbranden van onnodig vetweefsel
 • behoud van de juiste testosteronniveaus
 • het reguleren van de hoeveelheid schildklierhormonen
 • verlaging van de cortisolspiegel
 • werk van de luchtwegen, de bloedsomloop en het immuunsysteem
 • prostaatgezondheid en seksuele prestaties
 • concentratie en mentale weerbaarheid
 • metabolisme

De ingrediënten in de tabletten hebben een positief effect op de lichaamsbouw, enerzijds door de ontwikkeling van spiermassa te bevorderen en anderzijds door het verminderen van lichaamsvet. Hierdoor krijgt het silhouet de juiste verhoudingen.

Door Bulk Extreme in te nemen, kunt u betere resultaten tijdens de training behalen. De spierkracht en de efficiëntie van het hele lichaam nemen toe. De actieve ingrediënten hebben een positief effect op het werk van alle systemen – van de bloedsomloop tot het zenuwstelsel. Door het testosterongehalte te verhogen, ondersteunt het betreffende voedingssupplement niet alleen het werk aan de droomfiguur, maar ook het libido en de potentie.

Wat maakt Bulk Extreme anders dan andere producten?

Bulk Extreme is in de eerste plaats een bewezen en veilige formule. Alle ingrediënten die erin zitten zijn grondig getest. De wetenschappers hebben ervoor gezorgd dat de actieve stoffen geen ongewenste effecten veroorzaken en tegelijkertijd een uitstekend resultaat opleveren, waardoor een zeer snelle ontwikkeling van de figuur mogelijk is.

Het product onderscheidt zich ook door zijn veelzijdigheid – naast het ondersteunen van de spieren, ondersteunt het het werk van het hele lichaam met een positieve invloed op het mentale evenwicht en de emotionele weerstand, de ademhalings- en bloedsomloopcapaciteit, evenals de seksuele functies van een man.

Het middel is betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk, wat ook een onbetwistbaar voordeel is.

Het geheim van de effectiviteit, d.w.z. de analyse van de samenstelling van Bulk Extreme

Bulk Extreme bevat een mix van actieve ingrediënten die een hoge mate van effectiviteit vertonen.

Momordicin® – extract van bittere meloen

Het belangrijkste ingrediënt van Bulk Extreme is het extract van bittere meloen. Deze stof heeft een aantal gunstige eigenschappen voor het mannelijk lichaam.

In de samenstelling vindt u onder andere bittere verbindingen (7%), die natuurlijke SARM’s zijn, d.w.z. selectieve androgeenreceptormodulatoren. Deze stoffen beïnvloeden de receptor op een selectieve manier – dit betekent dat ze, in tegenstelling tot steroïden, spierweefsel stimuleren zonder prostaathyperplasie te veroorzaken.

De effectiviteit van extract van bittere meloen wordt vergeleken met die van testosteronpropionaat. Het extract ondersteunt het werk van de skeletspieren, zelfs in het geval van androgeenhormoondeficiëntie.

Daarnaast bevat het extract van bittere meloen veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Het gebruik ervan helpt de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en de hoeveelheid slechte cholesterol te verlagen.

Bovendien hebben de actieve stoffen in het extract kankerbestrijdende eigenschappen en beschermen niet alleen tegen prostaatkanker, maar ook tegen pancreas-, lever- en darmkanker. [1]

KSM-66® – ashwagandha extract

KSM-66® is de best bestudeerde soort van withania somnifera, ook wel bekend als Ashwagandha. Deze buitengewone plant heeft veel waardevolle eigenschappen die de conditie van het mannelijk lichaam aanzienlijk beïnvloeden.

Withania somnifera bevat actieve stoffen die withanolides worden genoemd. Bulk Extreme bevat een gestandaardiseerd extract, waardoor u er zeker van kunt zijn dat deze stoffen precies 5% zijn, wat een hoge effectiviteit garandeert.

Het Ashwagandha extract is een sterk adaptogeen – het verhoogt de weerstand tegen stress en vergemakkelijkt de aanpassing aan de eisen van de moderne wereld. Onderzoek bevestigt dat het innemen van het extract helpt om de cortisolspiegel effectief te verlagen. [2]

Maar dat is niet alles. De tests tonen aan dat ashwagandha bij de ontwikkeling van spierweefsel helpt en het regeneratieproces versnelt. De suppletie met dit extract blijkt zeer heilzaam te zijn bij mensen die aan krachttraining doen. [3]

KSM-66® heeft een positief effect op de bloedsomloop, ondersteunt de ademhalingsefficiëntie en beschermt cellen tegen oxidatieve stress.

Het gebruik van withania somnifera helpt ook om de mannelijke seksuele functies te verbeteren, inclusief libido en spermakwaliteit. Dit gebeurt onder andere door het verlagen van de cortisolspiegel en het op peil houden van de juiste hoeveelheid testosteron.

Brandnetel extract

Brandnetel bevat veel waardevolle stoffen die nodig zijn om een ​​hoog niveau van lichaamsefficiëntie te behouden. U vindt er zwavel, kalium, silicium en calcium in, evenals vitamine A, E, K en C.

Het belangrijkste is dat de verbindingen in het extract van deze plant een natuurlijke blokker van DHT zijn, d.w.z. de vorm van testosteron die onder andere verantwoordelijk voor mannelijke kaalheid is. [4]

Omdat het een diureticum is, helpt brandnetel om overtollig water en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, wat het energieniveau verhoogt en u in staat stelt uw spieren beter bloot te leggen. [5]

Alfalfa extract

Alfalfa is een plant die waardevolle vitamines en mineralen levert.

De belangrijkste voordelen zijn onder meer de antioxiderende werking. De verbindingen in het extract beschermen het DNA van cellen en verminderen de schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Door het suikergehalte in het bloed te verlagen en de hoeveelheid lipiden te reguleren, ondersteunen de werkzame stoffen de stofwisseling, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de juiste silhouet te bereiken. [6]

Bovendien ondersteunt alfalfa de hormonale balans, werkt ontstekingsremmend en verhoogt de energie.

Siberische ginseng extract

Siberische ginseng heeft een adaptogene werking en helpt de hoeveelheid cortisol te verminderen, vooral na een zware training.

Bovendien vermindert deze plant het niveau van uitputting en versnelt het herstel na inspanning.

Pompoenpitten extract

Pompoenpitten zijn onder andere rijk aan arginine – een aminozuur dat de opbouw van spiermassa ondersteunt, bijvoorbeeld door een positieve invloed te hebben op de hoeveelheid groeihormoon. [7]

Het extract ondersteunt het werk van de urinewegen en beschermt de prostaat en reguleert de hormonale balans.

Maca extract

Maca wordt natuurlijke viagra genoemd. Niet zonder reden hebben de verbindingen die erin zitten een positief effect op de mannelijke hormonale balans.

Bovendien ondersteunt L-arginine uit de macawortel de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen en helpt de juiste kracht te behouden tijdens de training en de opbouw van spierweefsel.

De wortel heeft adaptogene eigenschappen, bevordert de concentratie en verhoogt het energieniveau. [8]

Mumio extract

De plant die ook wel shilajit wordt genoemd bevat onder andere fulvinezuren.

Onderzoek toont aan dat mumio extract het vermogen heeft om de testosteronniveaus te verhogen en de spermakwaliteit te verbeteren. [9]

De verbindingen in het extract helpen vermoeidheid te bestrijden en hebben ook antioxiderende en ontstekingsremmende werking.

Dwerg palmetto extract

Dwerg Palmetto, ook wel Saw Palmetto genoemd, is een van de sterkste DHT-blokkers. Het extract vermindert de activiteit van 5-alpha-reductase en kan een direct effect hebben op farmacologische receptoren in de lagere urinewegen, waardoor hun werk verbetert. [10]

Saw Palmetto heeft daarom een ​​gunstig effect op de prostaat, maar beschermt ook tegen androgenetische alopecia en ondersteunt de seksuele functies.

Vitamine B6

Ook wel pyridoxine genoemd, het ondersteunt de efficiëntie van het lichaam, vertraagt ​​vermoeidheid en verhoogt het energieniveau.

Vitamine B6 is ook betrokken bij het metabolisme van voedingsstoffen en vergemakkelijkt de vetverbranding.

Hierdoor verbetert u de kwaliteit van het sperma en vermindert u het stressniveau.

Vitamine B12

Dit is een zeer belangrijk ingrediënt voor mensen die aan krachttraining doen. Vitamine B12 neemt deel aan de aanmaak van rode bloedcellen en is daarom van groot belang voor de juiste voeding van weefsels, inclusief spieren.

De juiste niveaus van cobalamine zijn essentieel voor het behouden van hoge niveaus van energie en prestaties tijdens de training.

De verbinding is ook noodzakelijk voor de goede werking van het immuunsysteem.

Zink

Dit mineraal speelt een grote rol bij het behouden van een hoge mate van vitaliteit. Zink neemt deel aan de synthese van testosteron, beïnvloedt ook de kwaliteit van sperma en seksuele prestaties.

Selenium SeLECT® – selenium

Selenium is betrokken bij metabole veranderingen, ondersteunt het werk van de schildklier en de prostaat.

Het element heeft een hoog antikankerpotentieel en kan tegen prostaatkanker beschermen. [11]

Selenium ondersteunt de seksuele functies en verbetert de spermakwaliteit.

Een effectief alternatief


Product

Bulk Extreme

MASS Extreme

Inhoud

90 capsules

120 capsules

Beoordeling

[5/5]

[4.9/5]

Effecten

Productingrediënten ze helpen spiermassa op te bouwen

Goede Prijs

Mass Extreme - dat zijn pillen die de spiermassa vergroten
Goede Prijs

Bijwerkingen

Geen bijwerkingen

Geen bijwerkingen

Beste aanbod

Contra-indicaties en mogelijke bijwerkingen?

Bulk Extreme is een voedingssupplement dat alleen veilige ingrediënten bevat. De formule is gebaseerd op natuurlijke plantenextracten. Hun doseringen en combinaties zijn zorgvuldig door specialisten geanalyseerd .

Daarom veroorzaakt het product geen bijwerkingen.

Lees het etiket zorgvuldig voordat u een voedingssupplement inneemt. Zelfs de meest natuurlijke formules bevatten werkzame stoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Zorg er dus voor dat u niet allergisch bent voor de ingrediënten van de tabletten.

Belangrijk is dat het product is ontwikkeld met het mannenlichaam in gedachten. Daarom mag het tijdens de puberteit niet worden gebruikt, ook niet door vrouwen of kinderen.

Ondanks de hoge mate van veiligheid die de fabrikant van Bulk Extreme biedt, is het de moeite waard eraan te denken dat mensen die aan een ziekte lijden, het gebruik van het middel met een specialist moeten raadplegen. Dit geldt voor elk voedingssupplement.

Hoe moet Bulk Extreme worden gebruikt om de beste resultaten te bereiken ?

Het gebruik van Bulk Extreme is zeer eenvoudig door de handige vorm van capsules die zeer gemakkelijk door te slikken zijn.

Rekening houdend met zowel effectiviteit als veiligheid, moet het voedingssupplement precies volgens de instructies van de fabrikant worden ingenomen. Hij voorzag in het gebruik van 3 capsules per dag in verdeelde doses (bij voorkeur 3 keer per dag). Inname met water (ongeveer 300 ml).

Gebruik dit middel niet met vruchtensappen of koffie. Ze kunnen de eigenschappen van het product veranderen of het absorptieniveau verminderen.

Recensies over het product

Uit de analyse van recensies op internet blijkt dat mannen die Bulk Extreme op zichzelf hebben getest zeer tevreden met de verkregen resultaten zijn.

Wat ze het vaakst benadrukten, was de toename van de kracht. Mensen die het betreffende voedingssupplement gebruikten, hadden veel meer energie en ook de efficiëntie van hun lichaam nam toe, waardoor ze veel langer konden trainen en ook zwaardere gewichten konden tillen.

De meesten zagen dit effect al na een week inname van de pillen.

Veel mannen benadrukten dat langdurige Bulk Extreme-suppletie in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en training hen in staat stelde verbluffende resultaten te bereiken. Allereerst slaagden ze erin de blokkade van de vooruitgang te overwinnen. Door het gebruik van het voedingssupplement begonnen de spieren weer te groeien en kon het lichaam steeds meer lasten tillen.

Veel mannen merkten ook een algehele verbetering van hun welzijn op: ze konden ‘s ochtends vroeg opstaan ​​​​om te trainen en na het sporten verloren ze geen kracht.

Bovendien zijn ook het libido en de seksuele vermogens verbeterd.

Hoeveel kost Bulk Extreme en waar kan ik dit voedingssupplement het beste kopen?

De prijs van Bulk Extreme staat niet vast. Dit betekent dat de waarde van uw bestelling varieert afhankelijk van de optie die u kiest. Voordat we echter overgaan tot specifieke bedragen, is het de moeite waard om de plaatsen te noemen waar winkelen het veiligst is.

Het blijkt dat voedingssupplementen vaak namaakproducten zijn. Tabletten in een vergelijkbare of identieke verpakking verschijnen op de markt, maar van binnen is er een heel andere samenstelling. Welke? Het is moeilijk te verifiëren, dus de veiligste optie lijkt te zijn om de officiële website van de fabrikant te gebruiken, d.w.z. NuviaLab.

Er is nog een andere reden waarom het de moeite waard is om daar te winkelen, namelijk – aantrekkelijke kortingen.

Bulk Extreme is verkrijgbaar in drie prijsvarianten:

Het optimale pakket, d.w.z. 6 verpakkingen die een voorraad voor een half jaar aanbieden.

Met deze optie kunt u er 3 gratis verpakkingen van het product krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is 3 verpakkingen te bestellen en u ontvangt er de volgende drie gratis. Dit betekent dat u een korting tot 50% krijgt. De prijs van 1 verpakking in deze variant is slechts EUR 49,00.

Het standaard pakket bestaat uit 3 verpakkingen voldoende voor 3 maanden.

In dit geval krijgt u er bij aankoop van 2 verpakkingen 1 extra gratis. Dit geeft een besparing van 33% en verlaagt de startprijs tot EUR 32,66.

Het basispakket, dus 1 verpakking – een behandeling voor een maand.

Met dit pakket kunt u een maandelijkse behandeling uitvoeren. De aankoop van 1 enkele verpakking kost dan EUR 24,50.

Zoals u ziet is het optimaal Pakket de financieel meest voordelige optie. Het stelt u in staat om veel geld te besparen en zorgt voor een voorraad voor de behandeling, waarna u de kans krijgt om echte resultaten te zien. Mensen die echter liever eerst het product willen controleren en dan een groter aantal bestellen, kunnen van de andere varianten gebruik maken.

Samenvatting – is de aankoop van Bulk Extreme de moeite waard?

Het vinden van de juiste suppletie die echte resultaten zal opleveren, is niet eenvoudig. Net als het behalen van lichaamsdoelen. Het komt voor dat het gebruik van alleen voeding en lichaamsbeweging – zelfs die perfect op elkaar afgestemd zijn – niet de beoogde resultaten oplevert. Dan loont het de moeite om naar beproefde maatregelen te grijpen die vooruitgang vergemakkelijken. Bulk Extreme onderscheidt zich absoluut van de concurrentie – het bevat alleen natuurlijke en goed geteste ingrediënten. Het gebruik ervan wordt niet geassocieerd met enige bedreiging en veroorzaakt geen bijwerkingen. Bovendien is de formule zo ontwikkeld dat meetbare resultaten gegarandeerd zijn. Met Bulk Extreme kunt u op een echte verbetering van de conditie en lichaamssbouw rekenen.


Bronnenlijst

 1. Raina, K., Kumar, D., & Agarwal, R. (2016). Promise of bitter melon (Momordica charantia) bioactives in cancer prevention and therapy. Seminars in cancer biology, 40-41, 116–129. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5067200/
 2. Chandrasekhar, K., Kapoor, J., & Anishetty, S. (2012). A prospective, randomized double-blind, placebo-controlled study of safety and efficacy of a high-concentration full-spectrum extract of ashwagandha root in reducing stress and anxiety in adults. Indian journal of psychological medicine, 34(3), 255–262. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23439798/
 3. Wankhede, S., Langade, D., Joshi, K., Sinha, S. R., & Bhattacharyya, S. (2015). Examining the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 12, 43. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4658772/
 4. Moradi, H. R., Erfani Majd, N., Esmaeilzadeh, S., & Fatemi Tabatabaei, S. R. (2015). The histological and histometrical effects of Urtica dioica extract on rat’s prostate hyperplasia. Veterinary research forum : an international quarterly journal, 6(1), 23–29. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4405682/
 5. Kianbakht, S., Khalighi-Sigaroodi, F., & Dabaghian, F. H. (2013). Improved glycemic control in patients with advanced type 2 diabetes mellitus taking Urtica dioica leaf extract: a randomized double-blind placebo-controlled clinical trial. Clinical laboratory, 59(9-10), 1071–1076. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24273930/
 6. Amraie, E., Farsani, M. K., Sadeghi, L., Khan, T. N., Babadi, V. Y., & Adavi, Z. (2015). The effects of aqueous extract of alfalfa on blood glucose and lipids in alloxan-induced diabetic rats. Interventional medicine & applied science, 7(3), 124–128. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26525173/
 7. Kanaley, Jill A Growth hormone, arginine and exercise, Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care: January 2008 – Volume 11 – Issue 1 – p 50-54 doi: https://journals.lww.com/co-clinicalnutrition/Abstract/2008/01000/Growth_hormone,_arginine_and_exercise.11.aspx
 8. Gonzales G. F. (2012). Ethnobiology and Ethnopharmacology of Lepidium meyenii (Maca), a Plant from the Peruvian Highlands. Evidence-based complementary and alternative medicine : eCAM, 2012, 193496. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3184420/
 9. Pandit, S., Biswas, S., Jana, U., De, R. K., Mukhopadhyay, S. C., & Biswas, T. K. (2016). Clinical evaluation of purified Shilajit on testosterone levels in healthy volunteers. Andrologia, 48(5), 570–575. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26395129/
 10. Suzuki, M., Ito, Y., Fujino, T., Abe, M., Umegaki, K., Onoue, S., Noguchi, H., & Yamada, S. (2009). Pharmacological effects of saw palmetto extract in the lower urinary tract. Acta pharmacologica Sinica, 30(3), 227–281.
 11. Sayehmiri, K., Azami, M., Mohammadi, Y., Soleymani, A., & Tardeh, Z. (2018). The association between Selenium and Prostate Cancer: a Systematic Review and Meta-Analysis. Asian Pacific journal of cancer prevention : APJCP, 19(6), 1431–1437. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29936712/

Vergelijkbare berichten